Izpadanje dlake in izkušnja z Gilpo

Izpadanje dlake in izkušnja z Gilpo

Doma imamo že 4 leta zelo prikupno, igrivo Beaglico Luno. Že ko smo jo pripeljali domov, sem se začel zavzemati za to da je hrana za pse zdrava… ampak, ker je to naša prva psička, sem bil glede na veliko ponudbo pasje hrane prav zmeden.

Prebral sem nič koliko člankov o pasji hrani, a odločitve nisem znal sprejeti. Odločil sem se, da grem v trgovino s pasjo hrano ter poiščem pomoč pri prodajalcu. Kaj kmalu sem ugotovil, da je prodajalcu malo mar, katero hrano naj vzamem. Hvalil je dobesedno vsako hrano, za katero sem ga vprašal. Iz obupa sem vzel vrečo hrane ter začel hraniti psičko. Luna je hlastala in dobesedno žrla to hrano in seveda sem bil vesel, da pa sem vseeno zadel pri izbiri hrane. Nisem! Začeli so se pojavljati problemi in sicer izpadanje dlakesrbečicadriska. Kaj zdaj?

Izpadanje dlake pri psih

Izpadanje dlake pri psih

Seveda sem z Luno obiskal kliniko za male živali, kjer so psičko pregledali ter ji vzeli vzorec krvi! Preiskave so pokazale, da je Luna zdrava, ampak zakaj potem to odpadanje dlake, driska, srbečica!

Predlagali so mi naj poskusim z drugo hrano. In zopet se je začelo iskanje primerne hrane in tako sem preko spleta zasledil tudi hrano GILPA. Seveda sem prebral vse, kar se lahko prebere o tej hrani injo tudi naročil.

Podobno, kot pri prejšni hrani je naša Luna z užitkom začela pospravljati obroke, ki so ji bili dodeljeni. Po dveh mesecih hranjenja z GILPO  se je naša Luna nehala praskati, njena dlaka pa je začela postajati bolj gladka ter mehka, pa tudi iztrebki so začeli dobivati pravo podobo. Sedaj se naša ljuba Luna že tri leta prehranjuje z GILPA hrano in tako lahko iz izkušenj  povem, da ga ni čez GILPO – katerikoli okus, čeprav naši Luni najbolj ugaja Heritage Sensitive.

Ne gre opisati tega zdravja, te dlake, nič več neprijetnega vonja ki ga vsi sovražimo, da ne govorim o igrivosti, vitalnosti naše Lune… zares toplo priporočam hrano Gilpa! Splača se, dovolj je že podatek, da nisva bila pri veterinarju odkar smo na GILPI! Najbolj pa smo vsi veseli, da na izpadanje dlake ne pomislimo več – mislim da to pove vse ☺

Stojan Lupinšek – Stojko

Pogosto iskani pojmi: izpadanje dlake , izpadanje dlake pri psih , prekomerno močno odpadanje dlak pri psu , pasja hrana Gilpa

Beri tudi: hrana za pse , alergije pri psih , izkušnja s hrano Gilpa

 Izpadanje dlakeIzpadanje dlake pri psihPrekomerno močno odpadanje dlak pri psu

Dodaj odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

X